Logo

Matprisrevolutionen från handen

Om Foodrunners

Foodrunners grundades 2020 och appen släpptes 2021 med visionen att förändra framtidens beteende när vi ska handla mat i butik. Vår mission är att hjälpa miljontals människor världen över göra mer kostnadseffektiva, informerade, hälsosamma och miljövänliga beslut när dem handlar mat i fysisk butik. Vi vill göra Sverige hälsosammare, grönare och dig som användare betydligt rikare! Vi vet nämligen att man enkelt sparar tusenlappar genom att utnyttja extrapriserna.

Ikon

Logo

Ikon

Färger

Ikon

Typografi

Typografi

Roboto designades internt på Google 2011 av Christian Robertson för att ersätta Droid som Googles systemteckensnitt för Android. Till skillnad från andra grotesque typsnitt tillåter Roboto bokstäver att ta upp så mycket utrymme som de behöver vilket ger en förbättrad upplevelse för läsaren.

Typografi

Färger

Färg spelar en stor roll i alla projekt från tryck till webb. Det kan förmedla olika känslor, prata med olika målgrupper och bland annat kommunicera handlingar.

#FE5000
#FF4094
#57C0D7
#E8968F
#E5688D
#3C5B74

Ikoner

Ikoner kan vara effektiva när de används för att skapa visuellt intresse, fånga användarens uppmärksamhet och ge funktionalitet och feedback. Ikoner tillåter oss att kommunicera en idé snabbt.

Ikoner

Vår fantastiska lösning

För att kunna snabbt och skalbart tillgodose vår kunds behov av skalbarhet, kort time to market och framtida utvecklingspotential valde vi att lägga plattformen på Firebase med Google Cloud Platform och bygga apparna med React Native. Via plattformen kan vi plocka in de tjänster som behövs för sök och dataanalys allt eftersom projektet växer. Via React Native har vi möjligheten att utveckla både för iOS och Android parallellt och på så sätt snabbt få fram de viktigaste funktionerna till båda systemen samtidigt. Det kraftfulla systemet bygger på en motor som analyserar priser runt om i butiker och därmed kan ge en kundupplevelse i värdsklass.

Foodrunners app