ApputvecklareStockholm

ApputvecklingDigitalbyrå Stockholm

PiJas apputvecklare har hjälpt till att skapa flera framgångsrika appar, bland annat apparna Nespresso N Community och Quiztador.

Dessa appar har med hjälp av vår expertis inom apputveckling blivit mycket populära bland appanvändare. På vår hemsida kan du läsa om fler omtyckta appar som vi varit med och tagit fram.

Oavsett vilken typ av verksamhet ditt företag ägnar sig åt hjälper vi dig att hitta och ta fram den perfekta appen som behövs för att utveckla den dagliga verksamheten!

Sedan uppkomsten av smartphones har förändringar skett när det kommer till hur människor går tillväga när de söker efter något på internet. Trots att man som företag har en mobilanpassad hemsida sker majoriteten av datatrafiken på smartphones via olika appar man kan marknadsföra genom appstore och google play.

Att som företag eller annan verksamhet inte ha en applikation kopplad till det man håller på med leder många gånger till en ökad förlust av både kunder och igenkänning på marknaden. Vi ger dig därför den rätta kompetensen för att bygga appar, vilket är något som skräddarsys för ditt företag och ändamål.

Varför ska niha en egen app?

En applikation fungerar som en programvara för de bärbara enheterna, där företaget kan visa upp de tjänster eller produkter som erbjuds. Apparna är betydligt mer lättanvända och mindre tidskrävande för kunderna än de mobilanpassade hemsidorna. Eftersom dagens konkurrens är så pass stor har man garanterat en fördel genom att som företag finnas både som applikation och webbplats. Appen fungerar helt enkelt som ytterligare en plattform och kanal för ditt företag och gör därmed verksamheten mer konkurrenskraftig.

De mobila applikationerna leder också till en enklare kommunikation med kunderna, vilket bland annat sker genom push-meddelanden och betygssättning.

Med hjälp av både mobila applikationer och webbapplikationer är det dessutom möjligt för verksamheten att göra så kallade kundanalyser, där man följer upp användarnas beteenden, omdömen och användning av applikationen.

Det gör det därför möjligt för företaget att få en djupare inblick i varför konsumenterna kommer till ett särskilt företag. Utöver nämnda fördelar kan även en applikation leda till nya inkomstkällor och förbättrad e-handel.