ApputvecklareStockholm

ApputvecklingDigitalbyrå Stockholm

PiJas apputvecklare har hjälpt till att skapa flera framgångsrika appar, bland annat apparna Washaway, Stronger Better You, Onlinekuponger Nespresso N Community och Quiztador.

Dessa appar har med hjälp av vår expertis inom apputveckling blivit mycket populära bland appanvändare. På vår hemsida kan du läsa om fler omtyckta appar som vi varit med och tagit fram.

Oavsett vilken typ av verksamhet ditt företag ägnar sig åt hjälper vi dig att hitta och ta fram den perfekta appen som behövs för att utveckla den dagliga verksamheten! Genom vår expertis av digital affärsutveckling ökar vi era affärer online och digitalt.

Sedan uppkomsten av smartphones har förändringar skett när det kommer till hur människor går tillväga när de söker efter något på internet. Trots att man som företag har en mobilanpassad hemsida sker majoriteten av datatrafiken på smartphones via olika appar. Man kan marknadsföra genom på både Appstore för Apple iPhones och Google play på Android telefoner.

Att som företag eller annan verksamhet inte ha en applikation eller digital tjänst kopplad till det man håller på eller sin verksamhet med leder många gånger till en ökad förlust av både kunder och igenkänning på marknaden. Vi ger dig därför den rätta kompetensen för att bygga appar, vilket är något som skräddarsys för ditt företag och ändamål. Genom en skräddarsydd tjänst i mobilen ökar kundnöjdheten och lojaliteten och skapar ett starkare band till er kunder.

Läs mer om att bygga appar här: Skapa App

12 frågorinnan du utvecklar en app

Med alla lyckade proejkt finns det mycket man behöver fundera på. Innan du sätter igång med din app finns det frågor du bör ha svar på inför första mötet med utvecklare. Dessa är några av de frågor vi ställer på ett första möte innan vi utvecklar din app:

 • Kan du kortfattat summera appen för oss på endast några få meningar?
 • Beskriv den tilltänka användaren?
 • Vad är er riktiga deadline?
 • Vilka risker finns det med projektet?
 • Vad är er budget?
 • Vilka är er viktigaste Stakeholders?
 • Hur är ett lyckad projekt?
 • Vad är er dröm med appen/systemet?
 • Vilka är era viktigaste konkurenter?
 • Hur ser er affärsmodell ut?
 • Marknadsföring, hur skall era anvädnare hitta appen?
 • Efter release, hur ser er fortgående plan ut för att lära och förbättra?

Läs mer om dessa frågor här: 12 frågor - innan du utvecklar en app

Därför ska ni haen egen App

En applikation fungerar som en programvara för de bärbara mobila enheterna telefoner läsplattor, bärbara uppkopplade prylar och IOT, där företaget kan visa upp de tjänster eller produkter som erbjuds. Apparna är betydligt mer lättanvända och mindre tidskrävande för kunderna än de mobilanpassade hemsidorna. Eftersom dagens konkurrens är så pass stor har man garanterat en fördel genom att som företag finnas både som applikation och webbplats. Appen fungerar helt enkelt som ytterligare en plattform och kanal för ditt företag och gör därmed verksamheten mer konkurrenskraftig. Styrkan i Appen är tjänster man som kunder ofta återkommer till får en snabbare genväg och snabbare access och hastighet med hög kvalité. Därmed ökar kundnyttan och lojaliteten till just din tjänst.

De mobila applikationerna leder också till en enklare kommunikation med kunderna, vilket bland annat sker genom push-meddelanden och betygssättning. Med hjälp av både mobila applikationer och webbapplikationer är det dessutom möjligt för verksamheten att göra så kallade kundanalyser, där man följer upp användarnas beteenden, omdömen och användning av applikationen. Genom att föra statistik och data möjliggör man att rätt beslut kan tas.

Det gör det därför möjligt för företaget att få en djupare inblick i varför konsumenterna kommer till ett särskilt företag. Utöver nämnda fördelar kan även en applikation leda till nya inkomstkällor och förbättrad e-handel.

Läs mer om kostnaderna att skapa en app här: Vad kostar en App?