Sökmotoroptimering,
SEO marknadsföring

Skrolla ner

Sökmotoroptimering, SEO marknadsföring och länkbygge är de största fördelarna med att använda en SEO byrå.

Fler än 70 procent av alla hemsidor är inte spårade tillbaka till deras huvudsökord i google. De flesta företag har väldigt snygga hemsidor, men de potentiella kunderna kommer aldrig hitta den. Tyvärr är det så, men självklart kan det vara annorlunda. Vi kan lösa dessa problem.

Uppgifterna för en byrå som oss är omfattande. Vi arbetar för små och medelstora butiker, e-handlare och många fler. Vårt mål med SEO optimering är att placera våra kunder högst i det organiska sökresultatet.

Med sökmotoroptimering får vi ditt företags webbplats att ranka så högt som det bara går i sökresultatet. Forskning har visat att 85 procent av alla människor som letar efter en produkt eller tjänst gör det via sökmotorerna. Det är därför extra viktigt att ha din webbplats optimerad på rätt sätt. Sökmotoroptimering är ingen engångsföreteelse. Sökmotorerna indexerar webbplatser genom en speciell algoritm. Denna algoritm avgör sedan placeringen i sökresultatet.

Sökresultatet förändras ständigt då dina konkurrenter också vill nå första platsen. Det är därför mycket viktigt att man regelbundet uppdaterar sin webbplats.

Vi kommer hjälpa dig, vi uppdaterar din hemsida, lägger till nya länkar och låter dig behålla din plats hos sökmotorerna.

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

Kontakta oss

Messaoud Bouchaib SEO-expert

Christian Skagemark SEO-expert

Contact

Vi letar alltid efter nya spännande projekt eller talangfulla medarbetare. Om du är eller har något spännande - kontakta oss via nedan formulär. Eller skicka ett mail till info@pija.se eller ring oss på +46(0)8 519 70 510.

Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: pdf zip.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.