Kornhamnstorg 49
111 27 Stockholm

info@pija.se
+46(0)8519 70 510

Om PiJa

Vi startade under 90-talet med fokus på mänskliga relationer men har nu utvecklats och jobbar idag endast med digitala skapelser. Vad som utmärker oss är flexibilitet, hög säkerhet och kreativitet.

Webb

Våra mästare på CSS och HTML skapar applikationer, hemsidor och e-handelslösningar byggt ovanpå bland annat Drupal, Wordpress eller en helt skräddarsydd lösning. Vi är aldrig rädda för att göra det omöjliga - möjligt.

Appar

Mobila applikationer är i vårt DNA och något vi älskar att göra - att flytta gränsen framåt för vad som är möjligt. Vi jobbar med lösa problem i bland annat dessa plattformar och ramverk: iOS, Android, ReactNative, React.JS, Phonegap, Ionic och Angular.

SEO

Uppgifterna för en byrå som oss är omfattande. Vi arbetar för företag, små och medelstora butiker, e-handlare och många fler. Vårt mål med SEO optimering är att placera våra kunder högst i det organiska sökresultatet.

UX/Design

Tillsammans med UX är design alltid avgörande, inte bara för att locka kunder och se bra ut. Design är det som ger produkten liv och gör att man lättare förstår den. Vårt design team gör allt från illustrationer och layout till 3D modellering och filmer.

Backend

Bakom varje produkt finns ett stabilt system som hanterar och serverar data. Vi skapar skräddarsydda intelligenta system som möjliggör tillväxt och flexibilitet och får information att flöda i ljusets hastighet.

Strategi

Med djup förståelse av både det affärsmässiga och teknologiska kan vi hjälpa dig ta de rätta besluten som möjliggör tillväxt för just ditt företag. Vi har även bred erfarenhet av olika digitala marknadskanaler som möjliggör att nå igenom dagens brus.

Vårt team

Vi är ett litet dedikerat team med både djup och bredd när det kommer till att designa och bygga underbara digitala produkter.

David Dahlborg

David Dahlborg

Key Account Manager

david.dahlborg@pija.se
+46707977585

Ylva Rehnberg

Ylva Rehnberg

Developer

ylva.rehnberg@pija.se

Jonas Höglund

Jonas Höglund

Lead Developer

jonas.hoglund@pija.se

Alexander Lind

Alexander Lind

Developer

alexander.lind@pija.se

Linn Dahlgren

Linn Dahlgren

Dev Ops/Developer

linn.dahlgren@pija.se