Affärsutveckling& Digital Strategi

Digital StrategiDigitalbyrå Stockholm

En digital strategi är en förutsättning för att vi ska påbörja arbetet att bygga en tjänst. Med förståelse av de affärsmässiga och teknologiska egenskaperna kan vi hjälpa dig att ta de rätta besluten som möjliggör tillväxt för just ditt företag där den digitala strategin stödjer era affärsmål. För att skapa en digital strategi har vi flera verktyg att använda, vi genomför djupintervjuer, observationer, skärminspelningar, trendanalyser och omvärldsbevakning.

Vi har bred erfarenhet av olika digitala marknadskanaler som möjliggör för kunder att ta sig igenom dagens dån av algoritmer. Olika faktorer påverkar naturligtvis utgångsläget. Vi är både realistiska, flexibla och anpassar oss efter dina förutsättningar.

Läs mer om att bygga appar här: Skapa App

AffärsförståelseAnvändare och Målgrupper

Med vår insikt av både affärsmässig och teknologisk användning kan vi hjälpa dig att ta viktiga beslut som möjliggör en tillväxt för ditt företag. Vi har bred kunskap av olika digitala marknadskanaler för att ta sig fram till rätt användare och målgrupper. Vi hjälper företag att omvandla sina strategier och affärsmål till digital kommunikation. Utmaningarna idag är många, förändringar, värden och företagets verksamhet är delar som uppdateras varje minut. Det gäller att hänga med. En djupare insikt och affärsförståelse av situationen och behovet idag är nödvändig. Och att våga ta stora kliv in i framtiden och vara förberedd på att ta risker. Kommunikationens uppgift är bland annat att stärka användningen och mottagandet av varumärket. Och framtidens användning och nytta brukar av erfarenhet stärka kommunikationen snarare än tvärtom.

Resultatdrivna värdenAnalys ger förståelse

Vi skapar mervärden genom vår analys och förståelse av kundbeteendet. Vår analys ger snarare mer plats för skarpa värden än att polera på ytan och snygga till konturerna. Är behovet av en skugga tydlig så kommer vi att lyfta fram skuggans värde för att driva mot ett specifikt mål, skuggorna binder ihop ljust och mörk. Är skuggan en liten detalj som skapar nyfikenhet och en unik känsla – frågar vi. Är svaret positivt är naturligtvis värdet viktig för resultatet. Att vara resultatdriven kan betyda att du ska klara att ta dig upp för en trappa med snabba steg och gärna med nyfikenhet för att ta dig till en ny nivå. Mervärden skapar långsiktiga relationer och lojalitet både för medarbetare och kunder så att vi ska kunna lyfta digitaliseringen till nästa nivå.

Digital informationWebbshopp, App eller Hemsida

Vi är experter på att kommunicera genom digital information och hjälper våra kunder att digitalisera sin affär. Genom att skapa enkelhet skapar vi klarhet. Med tillgänglighet och snabbhet i digitala redskap gör vi vardagen både nyttig och rolig för kunderna. Vi hjälper dig ta fram lönsamma digital tjänster så som appar, hemsidor och webbshoppar.

Från idétill belöning

När vi hör ordet affärsidé frågar vi direkt var idén föddes. Den frågan älskar vi, det är en naturlig del av vår process. En bra idé är grunden till ny utveckling och innovation. Nästa fråga är vilka utmaningar som väntar. För att hitta fram till den bästa produkten behöver vi leta bland svaren och göra en analys. Vi hjälper dig att utveckla idéer till affärslösningar som skapar olika värden och belöningar för dina kunder.

Kommunikationenbelönar oss

En stark kommunikation kräver en hållbar plattform med fokus på användarupplevelsen och naturliga val. Att vi ställer frågor kan vara besvärligt ibland, och en utmaning, men vi tror att det minskar riskerna och ökar chansen att skapa rätt digital kommunikation. Kunden ska inte behöva leta, det ska finnas intuitiva spår att följa. Kommunikationen ska vara enkel att förstå likt en klättervägg med säkringspunkter där varje beslut väntar sig en belöning.

Läs mer om kostnaderna att skapa en app här: Vad kostar en App?