Libra

Imagine Care Iphone

Kommunikationssystem för tolkar och översättare.

Tjänster

Systemutveckling

Apputveckling

UX/UI

Uppdragsgivare

Imagine Care

Libra är ett kommunikationssystem framtaget för att tolkar och översättare snabbt och smidigt skall kunna hantera sina dagliga ärenden. Systemet består av ett webbaserat administrationsgränssnitt för att hantera användare, nyheter och moderera forumet.

Appen är till för att användare snabbt ska kunna hantera sina jobb och kommunicera med varandra, samt ta del av de senaste nyheterna. Appen erbjuder ett tydligt gränssnitt för att hantera och se status på sina kommande och utförda jobb. Perfekt för frilansare.

Syfte och mål

  1. Möjliggöra för tolkar och översättare att enkelt kommunicera med varandra.
  2. Ge användarna en tydlig process för att administrera sina uppdrag.
  3. Chattforum för diskussioner och frågor.
  4. En kodbas för kortare utvecklingstid

Processen

Enkelt att hantera jobb och kvitton

Imagine CareImagine CareImagine CareImagine Care
1

Lägg in jobbet i din kalender

I appen kan du enkelt lägga in dina jobb i din kalender. Du kan även se dina kommande jobb och status på dem.

2

Fyll i användbar information

Användaren kan enkelt fylla i nödvändig information om jobbet och skicka in det utförda jobber till sin kontaktperson och förmedlare.

3

Skicka in och hantera utlägg

För at minska pappersarbete och kvitton som försvinner kan du föra din utlägg digitalt och skicka in dem direkt i appen.

4

Underskrift och Rekvisition

Appen möjliggör för användaren att få underskriven under och skicka in rekvisition direkt i appen. Detta sparar tid och gör processen smidigare.

Imagine Care

Funktion

Freemium-modell med prenumerationer

Freemium-modellen för appar erbjuder en effektiv och populär strategi för att locka användare och generera intäkter. Genom denna modell kan apputvecklare erbjuda grundläggande funktioner och innehåll gratis, vilket lockar en bred användarbas. Detta gör det möjligt för användare att bekanta sig med appen och upptäcka dess värde innan de överväger att köpa premiumtillägg eller uppgraderingar. För apputvecklare möjliggör freemium-modellen intäkter genom att erbjuda betalda alternativ som avancerade funktioner, borttagande av annonser eller tillgång till premiuminnehåll.

Funktion

Smidigt användargränssnitt för Underskrift och Rekvisition

Digitala kvitton och underskrifter erbjuder en rad fördelar som förenklar och effektiviserar den traditionella pappersbaserade kvittoprocessen. Genom att ersätta fysiska kvitton och handskrivna underskrifter med digitala alternativ minskar man pappersanvändningen och den administrativa bördan. Dessutom är digitala kvitton och underskrifter mer miljövänliga och minskar kostnader för tryckning och lagring.

Imagine Care
Imagine Care

Funktion

Admingränssnitt för hantering och modering av innehåll

Ett administrativt gränssnitt är avgörande för effektiv hantering och styrning av digitala system och plattformar. Det ger ansvariga en centraliserad kontroll över användar-, innehålls- och systeminställningar. Genom detta gränssnitt kan de övervaka och justera webbplatser, appar eller system på ett strukturerat sätt, vilket sparar tid och resurser. Ett väl utformat admin-gränssnitt gör det möjligt att snabbt svara på användarbehov.

Funktion

Bygga ett community via Libra appens forum

Forumet ger användare möjlighet att dela och erhålla kunskap om olika ämnen. Det är en plats där experter och entusiaster kan ge insikter och svar på frågor, vilket främjar lärande och utbyte av information. Ett Forum skapar en onlinegemenskap där människor med gemensamma intressen eller problem kan stödja varandra. Forum fungerar som en plattform för att identifiera och lösa problem. Genom att dela sina problem kan användare få feedback, råd och praktiska lösningar från andra medlemmar.

Imagine Care