ImagineCare

Imagine Care Iphone

Sveriges ledande plattform för egenmonitorering

Tjänster

Apputveckling

UX/UI

Testning

Uppdragsgivare

Imagine Care

En digital vårdplatform för egenmonitorering och direktkontakt till vårdgivaren

ImagineCare hade tidigare utvecklat separata mobilappar för iOS och Android i respektive plattformar. Dessa versioner hade olika funktioner och olika utvecklingsteam och var svåra att hålla i fas.

Vårt mål var att optimera appens prestanda och användarupplevelse genom att implementera en gemensam kodbas. Genom att använda React Native nyttjar vi fördelarna med att skapa enkel och effektiv kod som fungerar på både iOS och Android. React Native möjliggjorde snabbare utvecklingstid och minskade underhållskostnader. Istället för att behöva skriva och underhålla separata kodbaser för iOS och Android kunde vi fokusera på att förbättra och uppdatera den gemensamma kodbasen, vilket sparade både tid och resurser.

Syfte och mål

  1. Möjliggöra för användare att enkelt monitorera sina hälsodata med medicinska bluetooth-enheter
  2. Ge användarna en tydlig översikt över sina nuvarande och historiska mätvärden
  3. Videochatt med vårdpersonal
  4. En kodbas för kortare utvecklingstid
Imagine CareImagine CareImagine CareImagine Care
Imagine Care

Funktion

Egenmonitorering via bluetooth

Med hjälp av bluetooth kan användare koppla ihop sin telefon med medicinsk utrustning för att mäta bland annat vikt, blodtryck, puls eller blodsockernivåer, och inom några sekunder få en utvärdering av sina värden, eller kopplas ihop med vårdpersonal vid avvikelser.

Funktion

Använd fördelarna med videochatt

Med hjälp av videochatt kan patienter och vårdpersonal kommunicera oavsett plats. Läs kroppsspråk, spara tid och resurser, och upplev närhet på distans. Framtiden för kommunikation är här!

Imagine Care
Imagine Care

Funktion

Whitelabel för rebranding per region

Olika regioner har olika behov och krav. Med hjälp av whitelabling kan ImagineCare snabbt anpassa både funktioner och innehåll efter respektive regions önskemål.