PiJa söker UX-Designer

PiJa söker UX-Designer

Är det dags att ta nästa steg i din karriär?

PiJa webbyrå & appbyrå behöver en UX designer som brinner för digitala produkter. Vi sitter i trevliga lokaler i Gamla Stan med fantastisk utsikt över Mälaren. Vi är en liten och personlig men spetsig byrå som jobbar med att förverkliga digitala produkter och tjänster genom appar, hemsidor och system. Vårt mål är att vara en av Skandinaviens ledande byråer för digitala upplevelser.

Idag bygger vårt utvecklingsteam kring extern UX design kompetens men önskar ha ett närmare samarbete i vårt team med en erfaren UX-Designer. Vår vision är att framöver kunna växa med fler personer med kompetens inom UX. Tillsvidare bör man kunna jobba självständigt med feedback från vana seniora utvecklare.

Om rollen

Du ansvarar för den kreativa och logiska delen av processen och producerar skisser, storyboard och flöden. Du ser till att kunders användningsbehov konkretiseras med lämpliga metoder. Vid framtagning av material krävs kontinuerliga avstämningar både med kunder och teamet så det är viktigt att du är öppen och prestigelös. Vi har roliga och spännande projekt som ofta startas från grunden och där UX kommer in tidigt i projekten. Du kommer ha stora möjligheter att växa som individ och ta nästa steg i din karriär.

Våra kunder varierar med olika idéer och behov och det betyder att du får chansen att arbeta med kreativa och roliga projekt. Hos oss blir du en del av en kedja där vi jobbar i sessioner och små steg, ofta i workshop med ett team. Vi har ett av Sveriges bästa team för att förverkliga dina design/interface visioner.

Är du den vi söker?

Vi ser att du har erfarenhet av Figma eller liknande program. Flera års erfarenhet av att ta fram UX för digitala produkter. Kanske har du varit frilansare några år och är sugen på att jobba i ett team, jobbat några år på en mindre byrå och vill ta nästa steg eller jobbat på ett produktbolag och vill ha möjlighet att testa på nya spännande projekt?

Du är initiativtagande, driven, lösningsorienterad och van att arbeta i ett högt tempo samt har en positiv inställning. Du arbetar mot uppsatta mål och deadlines, och gillar att hugga i där det behövs.