PiJa söker IT Projektledare

PiJa söker IT Projektledare

Vi på PiJa söker dig med flera års erfarenhet av projektledning inom IT. Du behöver ha god förståelse för vad som är enklare kontra komplicerat inom utveckling. Du bör kunna vara både pedagogisk och tydlig i kommunikation med kund.

Du har en eftergymnasial utbildning, antingen via yrkeshögskola eller på universitet och du bör ha studerat projektledning, alternativt erhållit kompetens inom projektledning genom att verkat i rollen som projektledare i ditt yrkesliv. Du har vana vid att jobba med agila metoder så som KanBan.

Ditt huvudansvar är planering, leverans, uppföljning och kommunikation i de projekt du driver. Du kommer arbeta nära vårt team och är med och utvecklar vår agila projektledningsmetod.

Din arbetsplats är i huvudsak på plats i vårt kontor i Gamla Stan i Stockholm med viss möjlighet till distansarbete.

Om oss

Vi utvecklar skräddarsydda system och admingränssnitt för hemsidor och appar till våra kunder, som oftast har unika behov.

Vi är ett litet, spetsigt och nära samarbetande team som älskar utveckling och har roligt tillsammans dagligen. Vi lägger stolthet i att göra säker driftbar kod som går att underhålla. Vi jobbar agilt med KanBan Flow som vår modell och har som ledstjärna att kunna vara stolta över allt vi levererar. Oavsett om det är ett snabbt hack för att fixa något litet eller ett stort integrerat affärssystem med tester.

Kontakta oss för att ta reda på mer: niklas.nilsson@pija.se 0709400854 VD Niklas Nilsson