Om oss

Kornhamnstorg 49
111 27 Stockholm

info@pija.se
+46(0)8519 70 510

Om PiJa

Vi startade under 90-talet med fokus på mänskliga relationer men har nu utvecklats och jobbar idag endast med digitala skapelser. Vad som utmärker oss är flexibilitet, hög säkerhet och kreativitet.

Webb

Våra mästare på CSS och HTML skapar applikationer, hemsidor och e-handelslösningar byggt ovanpå bland annat Drupal, Wordpress eller en helt skräddarsydd lösning. Vi är aldrig rädda för att göra det omöjliga - möjligt.

Appar

Mobila applikationer är i vårt DNA och något vi älskar att göra - att flytta gränsen framåt för vad som är möjligt. Vi jobbar med lösa problem i bland annat dessa plattformar och ramverk: iOS, Android, ReactNative, React.JS, Phonegap, Ionic och Angular.

UX

Enkelhet och tydlighet är A och O i för varje framgångsrik digital tjänst. Det finns inga genvägar till den perfekta upplevelsen.

Design

Tillsammans med UX är design alltid avgörande, inte bara för att locka kunder och se bra ut. Design är det som ger produkten liv och gör att man lättare förstår den. Vårt design team gör allt från illustrationer och layout till 3D modellering och filmer.

Backend

Bakom varje produkt finns ett stabilt system som hanterar och serverar data. Vi skapar skräddarsydda intelligenta system som möjliggör tillväxt och flexibilitet och får information att flöda i ljusets hastighet.

Strategi

Med djup förståelse av både det affärsmässiga och teknologiska kan vi hjälpa dig ta de rätta besluten som möjliggör tillväxt för just ditt företag. Vi har även bred erfarenhet av olika digitala marknadskanaler som möjliggör att nå igenom dagens brus.

Vårt team

Vi är ett litet dedikerat team med både djup och bredd när det kommer till att designa och bygga underbara digitala produkter.

Niklas Nilsson

Niklas Nilsson

VD

niklas.nilsson@pija.se

+46709 40 08 54

9001

Yearly coffees

Markus Ekblad

Markus Ekblad

CTO

markus.ekblad@pija.se

+46709 40 08 53

163

Yearly concerts

David Dahlborg

David Dahlborg

Key Account

david.dahlborg@pija.se

Ylva Rehnberg

Ylva Rehnberg

Developer

ylva.rehnberg@pija.se

Jonas Höglund

Jonas Höglund

Lead Developer

jonas.hoglund@pija.se

David Svartz

Developer

david@pija.se

1340

Yearly bike rides

Alexander Lind

Alexander Lind

Developer

alexander.lind@pija.se

356

Yearly skate rides

Alexander Lind - PiJa

Martin Påhlsson

Developer/Extra

43 451

Yearly chords taken

Kontakt

Vi letar alltid efter nya spännande projekt eller talangfulla medarbetare. Om du är eller har något spännande - kontakta oss via nedan formulär. Eller skicka ett mail till info@pija.se eller ring oss på +46(0)8 519 70 510.

Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: pdf zip.